office.dabala's news
office_dabala_hp014.gif
office_dabala_hp005.gif
hchome_p.gif
NOU!!! IN CURAND!!!
"Harta Turistica a Primariei Municipiului Bucuresti" ed. a II-a
hcprod_p.gif
office_dabala_hp013.gif
pmb_foto.jpg
office_dabala_hp017.gif
office_dabala_hp016.gif
office_dabala_hp015.gif
Dupa modelul hartii turistice a Vienei, o harta pe care Primaria Viena o distribuie gratuit, realizam "Harta Turistica a Primariei Bucuresti". La extremitatile acestei harti pliate se prezinta marile hoteluri, centre comerciale dar si locatiile reprezentative ale gastronomiei. Deasemenea harta este prezenta in forma electronica pe pagina Primariei Capitalei.

Printre clientii multumiti ai primei editii se numara nume sonore precum Baneasa Shoping City, Feeria, Liberty Center, Vitantis Mall, Hard Rock Cafe, Casa Doina, Ambiance Caffee, Cocor Luxury Store, Hotelul Intercontinental, Hotelurile Ibis-Accor, Hello Hotels, Ramada Plaza, Caro Hotels, Restaurantele "La Mama" & "Coffeepedia", "The Coffee Store", Fly Taxi, Mario Plaza Dorobanti, Transilvania Travel, Marshal Turism, Heineken, etc.

Editia a II-a va aparea in trimestrul 2/2010 si va fi distribuita gratuit in noile puncte de informare turistica de la Gara de Nord si Pasajul Universitatii, in aeroporturi, in hoteluri dar si la centrele de informare ale Romaniei din afara tarii noastre, centre coordonate de biroul din Viena.
Facturarea se efectueaza dupa aparitia hartii!

Pentru detalii suplimentare sunati la 0747 868 583.